Πολλά νεκρά οστρακοειδή προκαλούν δυσοσμία γύρω από τη λίμνη Rawai

Πουκέτ -

Οι αξιωματούχοι επιθεώρησαν μια λίμνη στο Rawai αφού πολλά νεκρά οστρακοειδή προκάλεσαν μια άσχημη μυρωδιά να διαποτίσει την περιοχή.

Ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (14 Ιουνίουth) επιθεώρησαν τη λίμνη Naiharn αφού ειδοποιήθηκαν από τους ντόπιους ότι τα «Chicken Spur Shells» βρέθηκαν νεκρά, προκαλώντας μια άσχημη μυρωδιά γύρω από τη λίμνη. Το προσωπικό του δήμου Rawai αφαίρεσε αμέσως όλα τα νεκρά οστρακοειδή από τη λίμνη.

Η πύλη του νερού έχει επίσης ανοίξει για να μπει το θαλασσινό νερό στη λίμνη για να αραιωθεί η ρύπανση. Αιτία θανάτου, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματούχους, ήταν η παλίρροια. Αυτά τα οστρακοειδή ουσιαστικά δεν μπορούσαν να κινηθούν γρήγορα όταν ήταν άμπωτη.

Σε άλλες παρόμοιες πρόσφατες ειδήσεις:

Περίπου 130 κιλά ψαριών βρέθηκαν νεκρά σε λίμνη στο Rawai.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.