Εντοπίστηκε δελφίνι στο κανάλι στη Ρασάντα – ΒΙΝΤΕΟ

Rassada, Πουκέτ –

Ένα δελφίνι εθεάθη σε ένα κανάλι στην υποσυνοικία Rassada, Mueang Phuket.

Κάτοικοι της περιοχής στη Ρασάντα εντόπισαν ένα δελφίνι στο κανάλι Tha Jeen στη γέφυρα Koh Sirey νωρίτερα την Πέμπτη (15 Ιουνίου). Οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν τους τοπικούς διασώστες πριν φτάσουν στο κανάλι για το δελφίνι και όλοι μπήκαν στο κανάλι με μια λέμβο για να πλησιάσουν το δελφίνι.

Στελέχη του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) κλήθηκαν στο σημείο για να ελέγξουν εάν το δελφίνι ήταν τραυματισμένο ή αδύναμο.

Πιστεύεται ότι το δελφίνι χωρίστηκε από την ομάδα του. Το κανάλι είχε υφάλμυρο νερό όπου το γλυκό νερό συγκλίνει με το θαλασσινό νερό. Οι υπάλληλοι του κέντρου οδήγησαν το δελφίνι να επιστρέψει στη θάλασσα με ασφάλεια

=======================

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.