ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δύο οδηγοί ταξί του Πουκέτ χρεώθηκαν αφού χτύπησαν και προκάλεσαν ζημιά σε ταξί «κινητής εφαρμογής»

Πουκέτ -

Δύο ντόπιοι οδηγοί ταξί κατηγορήθηκαν για υλικές ζημιές και απειλητική συμπεριφορά αφού χτύπησαν και πήδηξαν σε αυτοκίνητο ταξί «κινητής εφαρμογής» ενώ βρίσκονταν μέσα αλλοδαποί επιβάτες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας τοπικός οδηγός ταξί φέρεται να επιτέθηκε και πήδηξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο ταξί με κινητή εφαρμογή με έναν αλλοδαπό επιβάτη μέσα στην περιοχή Thalang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι υπήρχαν τρεις ντόπιοι οδηγοί ταξί που ενεπλάκησαν στα επεισόδια. Δύο από αυτούς ταυτοποιήθηκαν ως ο κ. Wuttidet Promthong και ο κ. Udomchai Pengsut και κλήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φθορά περιουσίας άλλων και απειλές άλλων ατόμων. Εν τω μεταξύ, ο τελευταίος εμπλεκόμενος οδηγός ταξί καλείται επίσης να δικαστεί, αλλά δεν ταυτοποιήθηκε αμέσως από την αστυνομία.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.