Τριάντα επτά μωρά πράσινες θαλάσσιες χελώνες εκκολάπτονται και κατευθύνονται στη θάλασσα στο Phang Nga – ΒΙΝΤΕΟ

Phang Nga -

Άλλα 37 μωρά πράσινες θαλάσσιες χελώνες έχουν εκκολαφθεί με επιτυχία και κατευθύνθηκαν στη θάλασσα στο Εθνικό Πάρκο Mu Ko Surin.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express αυτό το Σαββατοκύριακο ότι 37 μωρά πράσινες θαλάσσιες χελώνες απελευθερώθηκαν στη θάλασσα το το Εθνικό Πάρκο Mu Ko Surin στην περιοχή Khura Buri.

Η μητέρα τους, η πράσινη χελώνα, γέννησε 118 αυγά πριν από 60 ημέρες στο νησί Stok, από τα οποία το 31.4 τοις εκατό εκκολάφθηκαν με επιτυχία.

Εξήντα οκτώ μωρά θαλάσσιες χελώνες έχουν εκκολαφθεί με επιτυχία και κατευθύνθηκαν στη θάλασσα στο Εθνικό Πάρκο Similan.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.