Η Εκλογική Επιτροπή της Ταϊλάνδης πρόκειται να πιστοποιήσει 329 βουλευτές

Εθνική -

Η Εκλογική Επιτροπή (ΕΚ) ετοιμάζεται να πιστοποιήσει 329 αιρετούς βουλευτές στο σύστημα της εκλογικής περιφέρειας, ενώ παραμένουν περίπου 71 εκλεγμένοι βουλευτές που περιμένουν την πιστοποίηση.

Η πρώτη παρτίδα των βουλευτών που θα λάβουν πιστοποίηση είναι όσοι δεν εμπλέκονται σε καμία καταγγελία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αντιπροσωπεύουν περίπου το 95% του συνόλου των εκλεγμένων βουλευτών. Η αίθουσα για την ανακοίνωση της πιστοποίησης έχει ήδη προετοιμαστεί αν και δεν έχει οριστεί ακόμη χρόνος για την ανακοίνωση.

Επιπλέον, σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας μετά τις γενικές εκλογές στην Ταϊλάνδη στις 14 Μαΐου.

Το αρχικό άρθρο εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/