Η Bumrungrad επενδύει στην πρώτη πανεπιστημιούπολη της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ για την κατασκευή Boutique Hospital 150 κλινών και προηγμένο διαγνωστικό κέντρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη - Το Διεθνές Νοσοκομείο Bumrungrad ανακοίνωσε το σχέδιό του για την κατασκευή ενός 150-Νοσοκομείο μπουτίκ κρεβατιού και προηγμένο διαγνωστικό κέντρο στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Η κίνηση είναι μέρος της στρατηγικής του Bumrungrad να επεκτείνει τον κόσμο του-ιατρικές υπηρεσίες κατηγορίας στην αγορά υψηλών δυνατοτήτων στην επαρχία της Ταϊλάνδης, ξεκινώντας από το Πουκέτ, τη μεγαλύτερη πόλη στο νότο της Ταϊλάνδης. Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τη στρατηγική του Bumrungrad για παροχή εξατομικευμένης φροντίδας και καινοτόμου ιατρικής τεχνολογίας στους ασθενείς.

Το Πουκέτ είναι ένα υψηλό-τόπος αξίας για επιχειρήσεις, τουρίστες, ομογενείς κοινότητες και υψηλή-εισόδημα κατοίκων της περιοχής. Το Bumrungrad θα φέρει το διεθνές πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας για τους ασθενείς στους κατοίκους του Πουκέτ, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να λάβουν ιατρική περίθαλψη με το πρότυπο αριστείας του Bumrungrad σε κλινικά αποτελέσματα, ιατρική τεχνολογία και καινοτομία και υπηρεσίες ασθενών. Αυτή η πανεπιστημιούπολη του Πουκέτ είναι απόδειξη του οράματος του Bumrungrad να γίνει ο πιο αξιόπιστος προορισμός υγειονομικής περίθαλψης και ευεξίας. Το εκτιμώμενο κόστος της πανεπιστημιούπολης Bumrungrad Phuket είναι 4.3 δισεκατομμύρια μπατ Ταϊλάνδης. Ο ιστότοπος των 16.3 rai. Η πανεπιστημιούπολη Bumrungrad Phuket θα βρίσκεται κοντά στο θρυλικό Blue Canyon Country Club του Πουκέτ, μόλις περίπου 3 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ. Το Bumrungrad Phuket αναμένει ότι η κατασκευή θα ξεκινήσει μόλις δοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες.

Mr. Ο David Thomas Boucher, Chief Partnerships Officer και επικεφαλής του έργου του Bumrungrad, σημείωσε, "Βρίσκουμε την αγορά του Πουκέτ συναρπαστική για διάφορους λόγους. Πρώτον, το νησί του Πουκέτ έχει πληθυσμό πάνω από 450,000 κατοίκους. Αυτό είναι σημαντικό γιατί, όπως και με το Bumrungrad στην Μπανγκόκ, η πρώτη και κύρια εστίασή μας είναι στους τοπικούς Ταϊλανδούς και εκπατρισμένους ασθενείς. Δεύτερον, το Πουκέτ έλαβε περίπου 5.4 εκατομμύρια επισκέπτες προ-πανδημίας, με τις έξι πρώτες χώρες προέλευσης επισκεπτών: Η Κίνα, η Ρωσία, η Γερμανία, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία και επί του παρόντος ο τουρισμός στο Πουκέτ είναι και πάλι ισχυρός - έχοντας ανακάμψει πολύ καλά από την ανάρτηση της Ταϊλάνδης-πανδημία ρε-άνοιγμα στα μέσα-2022. Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη βρίσκεται εντός έξι-ώρα πτήσης του Πουκέτ. "

Mr. Ο Rajeev Rajan, Chief Business Development Officer για τις διεθνείς αγορές του Bumrungrad, πρόσθεσε, "Επιπλέον, είμαστε 100% πεπεισμένοι ότι οι 38 αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν το Πουκέτ θα διευκολύνουν την ανάπτυξη του διεθνούς ιατρικού τουρισμού στο Πουκέτ. Κατά την άφιξή τους στο Πουκέτ, αυτοί οι ασθενείς θα έχουν πρόσβαση στα 24 ξένα προξενεία που βρίσκονται στο νησί. Γνωρίζουμε πολύ καλά τους πολλούς ασθενείς που, για χρόνια, ταξίδεψαν από το Πουκέτ στην Μπανγκόκ για να λάβουν υπηρεσίες από εμάς. Η επέκτασή μας στο Πουκέτ θα κάνει την πρόσβαση στη φροντίδα πιο εύκολη και έγκαιρη. "

Η πρώτη φάση της πανεπιστημιούπολης Bumrungrad Phuket θα περιλαμβάνει ένα 150-κρεβάτι boutique νοσοκομείο, ένα προηγμένο διαγνωστικό & αντι-κέντρο γήρανσης, μαζί με χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων για άνετα οχήματα ασθενών, επισκεπτών, γιατρών και προσωπικού. Μόλις ολοκληρωθούν, οι υπηρεσίες που προσφέρονται στη νέα πανεπιστημιούπολη του Πουκέτ θα περιλαμβάνουν: VitalLife Scientific Κέντρο Ευεξίας και Αντι-Γήρανση, Οικογένεια και Εσωτερική Ιατρική, Καρδιολογία, Ορθοπεδική & Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης, Αισθητική Χειρουργική, Φροντίδα επιβεβαίωσης του φύλου, Ουρολογία, μεταξύ πολλών άλλων

Η επέκταση του έργου Bumrungrad Phuket θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη όχι μόνο για τους ντόπιους κατοίκους του Πουκέτ αλλά και για τις ομογενείς κοινότητες, τους επιχειρηματίες και τους ιατρικούς τουρίστες ώστε να έχουν μια εμπειρία με ένα νοσοκομείο διεθνών προδιαγραφών. Το Bumrungrad πιστεύει επίσης ότι αυτό το έργο θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης της Ταϊλάνδης ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για ευεξία και υγειονομική περίθαλψη. Ένα από τα μεγάλα οφέλη είναι η δημιουργία εσόδων για την τοπική κοινότητα, καθώς και η δημιουργία περίπου 500 νέων θέσεων εργασίας στην πανεπιστημιούπολη Bumrungrad Phuket.

Η επέκταση του Bumrungrad στο Πουκέτ είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην αποστολή του να προσφέρει στον κόσμο-υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε ασθενείς σε όλη την Ταϊλάνδη και τον κόσμο. Η νέα πανεπιστημιούπολη θα φέρει το υψηλότερο επίπεδο ιατρικής περίθαλψης στο Πουκέτ, ένα υψηλό επίπεδο-δυνητική αγορά υπηρεσιών υγείας. Το Bumrungrad είναι ενθουσιασμένο που επεκτείνει τις υπηρεσίες του στο Πουκέτ και παρέχει στους ασθενείς την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.