ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Περισσότεροι από 6,000 ασθενείς με διάρροια στο Πουκέτ, το 70% έχουν μολυνθεί από Νοροϊό

Πουκέτ -

Περισσότεροι από 6,000 ασθενείς υπέφεραν από διάρροια στο Πουκέτ μέσα σε μια εβδομάδα αφού πολλοί από αυτούς μολύνθηκαν από έναν Νοροϊό, δήλωσε το Επαρχιακό Γραφείο Υγείας του Πουκέτ (PPHO).

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Επαρχιακό Γραφείο Υγείας του Πουκέτ (PPHO) διερευνά το γεγονός ότι πολλοί μαθητές στο Πουκέτ έπαθαν διάρροια.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής γιατρός της PPHO Koosak Kookietikun είπε στο Phuket Express την Τρίτη (13 Ιουνίουth) ότι από τις 5 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 12th υπήρχαν συνολικά 6,382 ασθενείς με διάρροια. Ο μεγαλύτερος αριθμός ήταν στις 8 Ιουνίουth. Ήταν διαφόρων ηλικιών και με Ταϊλανδούς και ξένους και στις τρεις συνοικίες. Το εβδομήντα τοις εκατό των ασθενών με διάρροια έχουν μολυνθεί από έναν «Νοροϊό». Τώρα, ο αριθμός των ασθενών με διάρροια μειώνεται.

Δεν είναι σαφές για την ακριβή αιτία της νόσου. Ωστόσο, η PPHO πιστεύει ότι η ασθένεια έχει προκληθεί από την παροχή νερού και τον πάγο. Έξι παράγοντες πάγου, συμπεριλαμβανομένων των αποθεμάτων νερού, έχουν δοκιμαστεί. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αποκαλυφθούν σε περίπου μία εβδομάδα.

Ο γιατρός Koosak είπε στο Phuket Express ότι ορισμένοι ξένοι και τουρίστες μπορεί να ανησυχούν για αυτό. Ωστόσο, η PPHO έχει δημοσιοποιήσει για την κατανόηση σχετικά με την ασθένεια και τον τρόπο προστασίας του εαυτού. Επιβεβαίωσαν στο Phuket Express ότι η κατάσταση είναι πλέον υπό έλεγχο.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.