Ο ύποπτος συνελήφθη επειδή φέρεται να έκλεψε αυτοκίνητο ξένου στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος συνελήφθη αφού φέρεται να έκλεψε ένα αυτοκίνητο από έναν αλλοδαπό στο Πουκέτ.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) αναφέρει αυτή την εβδομάδα ότι συνέλαβε έναν Ταϊλανδό ύποπτο (το όνομα και η ηλικία δεν δόθηκαν) από το Udon Thani, στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, σε ένα βενζινάδικο στο Patiew, Chomphon, στην άνω Νότια Ταϊλάνδη.

Η σύλληψη έγινε αφότου ο ύποπτος φέρεται να έκλεψε ένα SUV από έναν άγνωστο αλλοδαπό σε μια πολυκατοικία στο Koh Kaew, στο Mueang Phuket. Προφανώς επρόκειτο να πουλήσει το κλεμμένο SUV σε γειτονική χώρα.

Η αστυνομία διαπίστωσε επίσης ότι ο ύποπτος φέρεται να είχε εμπλακεί σε πολλές προηγούμενες υποθέσεις, όπως κλοπές και παράνομα ναρκωτικά.

Ο αλλοδαπός φέρεται να ενθουσιάστηκε που επέστρεψε το αυτοκίνητό του.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.