Σπάνιο δελφίνι βρέθηκε νεκρό στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένα σπάνιο δελφίνι βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο νησί Λάντα.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Mu-Ko Lanta κ. Naeramit Songsang ενημερώθηκε για το νεκρό δελφίνι στην παραλία Ba Kan Teang στην υποπεριοχή Lanta Yai.

Το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου πήγε στην παραλία για να βρει το θηλυκό στικτό δελφίνι. Στο πτερύγιο του βρέθηκε μια μικρή πληγή. Είχε μήκος δύο μέτρα και ζύγιζε περίπου 80 κιλά. Το δελφίνι είχε μόλις πεθάνει πριν βρεθεί.

Το νεκρό δελφίνι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής για να βρεθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.