Βέλγος πυροβολεί και αυτοκτονεί στο δημόσιο σκοπευτήριο στο Πουκέτ  

Rawai -

Ένας Βέλγος αυτοπυροβολήθηκε μέχρι θανάτου σε πεδίο βολής στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό την Τρίτη (13 Ιουνίουth) απόγευμα σε ένα πεδίο βολής στο Saiyuan. Αστυνομία, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο πεδίο βολής για να βρουν το σώμα ενός αλλοδαπού άνδρα που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κύριος Χριστός, 52 ετών, Βέλγος υπήκοος. Το πλήρες όνομά του αποκαλύφθηκε εν αναμονή της επαφής με την πρεσβεία και την οικογένειά του. Ένα τραύμα από σφαίρα βρέθηκε στο κεφάλι του και κοντά στο σώμα του υπήρχε ένα πιστόλι.

Οι υπάλληλοι του πεδίου βολής είπαν στην αστυνομία ότι ο αλλοδαπός είπε ότι ήθελε να εξασκηθεί στη σκοποβολή και πλήρωσε το κανονικό τέλος σκοπευτηρίου. Ήταν στο σημείο βολής και πυροβόλησε έναν πυροβολισμό στον στόχο πριν γυρίσει το όπλο πάνω του πολύ ξαφνικά για να τον σταματήσει κανείς. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο αλλοδαπός έμεινε στο Πουκέτ και ήταν πρώην πατρινός, καθώς είχε άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας και άλλα τοπικά έγγραφα.

Το όνομα της περιοχής αποκρύφθηκε εν αναμονή περαιτέρω αστυνομικής έρευνας.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. Το TPN Media προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.