Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Καζάκος συνελήφθη μετά από τραυματισμό Ρώσου σε πυροβολισμούς αυτοκινήτου και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένα παράνομο νυχτερινό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ δέχθηκε έφοδο επειδή φέρεται ότι άνοιξε κατά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος και επέτρεπε σε ανηλίκους να εισέλθουν στο χώρο.

Ένας άλλος παράνομος χώρος διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ δέχθηκε έφοδο επειδή φέρεται να άνοιξε κατά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος.

Αυτό συνεχίζει μια τάση τακτικών επιδρομών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

2. Ένας απρόβλεπτος κλέφτης απέτυχε αφού προσπάθησε να διαρρήξει μια τράπεζα στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Στη συνέχεια, ο κλέφτης εισέβαλε σε ένα αρτοποιείο κοντά.

Πιστεύεται ότι ο περιζήτητος ληστής τράπεζας απομακρύνθηκε με ταχύτητα μετά το χτύπημα της σειρήνας στην τράπεζα.

3. Ένας αλλοδαπός άνδρας πυροβολήθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε καφετέρια στη λεωφόρο σκαφών στο Thalang.

Ένας 44χρονος Ρώσος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μπροστά από ένα καφέ στο Cherng Talay.

Ένας αλλοδαπός ύποπτος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού ένας Ρώσος επιχειρηματίας τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο στο Cherng Talay σε τοπικό καφέ.

Ένας ύποπτος από το Καζακστάν συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού ένας Ρώσος επιχειρηματίας τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο σε ένα δημοφιλές καφέ στο Πουκέτ. Ο ύποπτος είχε αρχικά απαγγελθεί κατηγορίες για υπέρβαση της διαμονής.

Ένας άνδρας από το Καζακστάν, ο οποίος είναι ύποπτος ότι πυροβόλησε έναν Ρώσο που καθόταν στο αυτοκίνητό του σε ένα δημοφιλές καφέ του Πουκέτ, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόθεσης για φόνο. Ένα όπλο που πιστεύεται ότι ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα βρέθηκε σε μια λίμνη στο Cherng Talay, Thalang.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο ύποπτος συνεχίζει να ισχυρίζεται την αθωότητά του παρά τα πολλά στοιχεία.

4. Το Επαρχιακό Γραφείο Υγείας του Πουκέτ (PPHO) διερευνά το γεγονός ότι πολλοί μαθητές στο Πουκέτ παρουσίασαν διάρροια.

Η Ταϊλάνδη βρίσκεται στην εποχή των βροχών και ο καιρός είναι κατάλληλος για πολλά μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.