Περισσότερο δράμα μεταξύ αντιπάλων οδηγών ταξί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας τοπικός οδηγός ταξί φέρεται να επιτέθηκε και πήδηξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο ταξί με κινητή εφαρμογή με έναν αλλοδαπό επιβάτη μέσα στην περιοχή Thalang.

Η κα Μπεν, το επίθετο δεν αποκαλύφθηκε, 35 ετών, γυναίκα οδηγός ταξί, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Cherng Talay την Κυριακή (11 Ιουνίουth). Είπε στην αστυνομία ότι παρέλαβε έναν αλλοδαπό επιβάτη από την εφαρμογή Bolt μπροστά από ένα εστιατόριο στο Bang Tao.

Το Phuket Express σημειώνει ότι η εφαρμογή Bolt έχει πιστοποιηθεί από το γραφείο χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ.

Ξαφνικά, ένας άνδρας οδηγός ταξί όρμησε στο όχημά της, χτύπησε σωματικά το ταξί της και πήδηξε στο μπροστινό μέρος του οχήματός της. Έφυγε γρήγορα καθώς οι ξένοι πελάτες της τρόμαξαν για το περιστατικό.

Ρώτησε τον επιβάτη της, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε, για το περιστατικό και ο αλλοδαπός είπε ότι ήταν τρομακτικό, αλλά το Πουκέτ και η Ταϊλάνδη είναι πολύ όμορφα και ο ξένος τουρίστας θα επιστρέψει σίγουρα.

Αφού ο αλλοδαπός πελάτης της έφτασε στον προορισμό τους, η κα Μπεν υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία με ένα βίντεο από την κάμερα του συμβάντος. Η κα Μπεν δήλωσε ότι έχει όλα τα κατάλληλα έγγραφα για να είναι οδηγός ταξί για τον Μπολτ και έχει το ίδιο δικαίωμα όπως κάθε παραδοσιακός οδηγός ταξί να παραλαμβάνει πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Παρόμοια περιστατικά:

Οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι ο οδηγός του φορτηγού app-hailing του τουρίστα δεν μπορούσε να παραλάβει επιβάτες στο λιμάνι και είπαν στην τουρίστρια να σύρει τη βαλίτσα της από εκεί εάν σκόπευε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες app-hailing.

Οι οδηγοί ταξί στο Πουκέτ καλούνται από τους αξιωματούχους να είναι πιο ευγενικοί αφού μια ξένη τουρίστας αναγκάστηκε να βγει από ένα μίνι βαν στο Πουκέτ από οδηγούς άλλων βαν που λειτουργούσαν στο λιμάνι του Πουκέτ Rassada.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.