Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ταϊλάνδης επισκέπτονται το Πουκέτ

Πουκέτ -

Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιάς Maha Vajiralongkorn και η Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Suthida Bajrasudhabimalalakshana προήδρευσαν της τελετής έναρξης στο Εφετείο Περιοχής 8 και στο νέο Επαρχιακό Κέντρο Διοίκησης του Πουκέτ στην οδό Tha Kraeng στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ.

Την Κυριακή (11 Ιουνίουth) χιλιάδες άνθρωποι περίμεναν να τιμήσουν τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα τους κατά μήκος της διαδρομής που ξεκινά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ. Στην τελετή έναρξης συμμετείχαν κορυφαίοι αξιωματούχοι του Πουκέτ με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Naroong Woonciew.

Η τελετή ξεκίνησε στις 6:35 μ.μ. όπου ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα έθεσαν τον θεμέλιο λίθο και φύτεψαν δέντρα «Padauk».

Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα χαιρετούσαν και κουνούσαν τα χέρια κατά μήκος της διαδρομής με το βασιλικό αυτοκίνητο που οδηγούσε αργά για να επιτρέψει στους ανθρώπους να αποδώσουν σεβασμό. Τα μεγαλεία τους επέστρεψαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ μετά την τελετή.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.