Περισσότερες προειδοποιήσεις καιρού για την Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη -

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) έχει προειδοποιήσει για ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλη την Ταϊλάνδη με ισχυρούς ανέμους και κύματα και πιθανές ξαφνικές πλημμύρες.

Το TMD ανακοίνωσε την Παρασκευή (9 Ιουνίου) ότι η βροχή συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη με ισχυρές βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές, ειδικά στα ανατολικά και νότια και στη δυτική ακτή. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν την πιθανότητα ξαφνικών πλημμυρών ειδικά κοντά σε βουνά και περιοχές λεκάνης απορροής ποταμών. Τα κύματα στην άνω Θάλασσα Ανταμάν έχουν ύψος έως και τρία μέτρα και μπορεί να είναι πάνω από τρία μέτρα σε καταιγίδες.

Εν τω μεταξύ, τα κύματα στην κάτω Θάλασσα Ανταμάν και στον Κόλπο της Ταϊλάνδης έχουν ύψος έως και δύο μέτρα και μπορεί να ξεπεράσουν τα δύο μέτρα σε καταιγίδες. Τα σκάφη πρέπει να προχωρούν με προσοχή και τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά μέχρι τις 11 Ιουνίουου, 2023.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο που ανήκει στην TPN Media.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/