Η DRR ανακοινώνει την ολοκλήρωση του νέου δρόμου που συνδέει το Πουκέτ και το Phang Nga

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

PHUKET - Οι επιβάτες και οι παραθεριστές θα είναι πιο εύκολο να ταξιδέψουν μεταξύ των επαρχιών Πουκέτ και Phang Nga τώρα που έχει ολοκληρωθεί ένας επιπλέον δρόμος. Ο δρόμος μήκους 4.2 χιλιομέτρων θα βοηθήσει στην επέκταση του τουρισμού και της διέλευσης μεταξύ των δύο επαρχιών.

Η ολοκλήρωση του αγροτικού δρόμου Na Klang-Ao Jik, ή 1042, έχει ανακοινωθεί από το Τμήμα Αγροτικών Οδών (DRR). Ο τσιμεντένιος δρόμος τεσσάρων λωρίδων είναι μέρος ενός σχεδίου επέκτασης της πόλης στην περιοχή Thai Muang του Phang Nga και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τουρίστες από το Πουκέτ που επισκέπτονται δημοφιλή αξιοθέατα στην επαρχία Phang Nga.

Ο Γενικός Διευθυντής της DRR Apirat Chaiwongnoi δήλωσε ότι ο δρόμος προσφέρει ευκολότερες μεταφορές μεταξύ των επαρχιών και θα ωφελήσει την τοπική οικονομία και τον τουρισμό. Η ολοκλήρωση του δρόμου θα φιλοξενήσει τον αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών στο Phang Nga από την επαναλειτουργία της χώρας μετά την πανδημία Covid-19.

Πέρυσι, 546,475 επισκέπτες επισκέφθηκαν την επαρχία Phang Nga, φέρνοντας περίπου 2.7 δισεκατομμύρια μπατ για την τουριστική οικονομία της νότιας επαρχίας.

Πληροφορίες και Πηγή: NNT

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.