Συνελήφθη μεθυσμένος Βρετανός αφού κατέστρεψε το σπίτι ενός ντόπιου κατοίκου στο νησί Λάντα του Κράμπι

ΦΩΤΟ: MGR

Κράμπι –

Ένας μεθυσμένος Βρετανός συνελήφθη αφού θύμωσε και πέταξε μια πέτρα στο σπίτι ενός ντόπιου στο νησί Λάντα, στο Κράμπι, επειδή έχασε το κινητό του τηλέφωνο.

Η κα Kanotha, 20 ετών, δεν έχει το επίθετο, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Koh Lanta μαζί με αποδεικτικά βίντεο. Είπε στην αστυνομία ότι στις 2:30 π.μ. αυτή την εβδομάδα ένας μεθυσμένος αλλοδαπός άνδρας πέταξε μια πέτρα σε μια γυάλινη πόρτα στο σπίτι της στην υποσυνοικία Sala Dan. Η πόρτα έσπασε και ο αλλοδαπός απομακρύνθηκε. Είπε ότι δεν γνώριζε τον αλλοδαπό και δεν είχε ποτέ κανένα θέμα μαζί του στο παρελθόν.

Η αστυνομία του Koh Lanta είπε στο Phuket Express ότι ένας Βρετανός, ηλικίας 30 ετών συνελήφθη μετά το περιστατικό. Είχε νοικιάσει ένα μηχανάκι στο Mueang Krabi. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήταν μεθυσμένος και είπε ότι ήταν θυμωμένος που έχασε το κινητό του.

Συμφώνησε να πληρώσει για τις ζημιές στις οποίες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είπε ότι θα κόστιζε 30,000 μπατ για την επισκευή της γυάλινης πόρτας.

Το όνομα του υπόπτου αποκαλύφθηκε ως αντάλλαγμα για να συμφωνήσει με τον οικονομικό διακανονισμό, δήλωσε η αστυνομία του Koh Lanta.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.