Απαγορεύεται η έξοδος στη θάλασσα σε μικρά σκάφη στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση ότι απαγορεύεται στα μικρά σκάφη να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα μέχρι τις 10 Ιουνίου 2023.

Ο επικεφαλής του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι σύμφωνα με το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD) θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις μαζί με ισχυρά κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν ύψους έως τρία μέτρα στην ανοιχτή θάλασσα ή περισσότερα από τρία μέτρα ψηλά σε περιοχή με καταιγίδα.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση την Τρίτη (6 Ιουνίου) για τους καπετάνιους σκαφών να είναι πιο προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στη θάλασσα. Σε μικρά σκάφη μήκους κάτω των 10 μέτρων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η έξοδος από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα έως τις 10 Ιουνίου 2023.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.