Οι ναυαγοσώστες προειδοποιούν για Jelly Fish στις παραλίες του Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι ναυαγοσώστες του Πουκέτ έχουν προειδοποιήσει τους κολυμβητές για τον Πορτογάλο άνθρωπο του πολέμου, ένα είδος δηλητηριώδους μέδουσας.

Οι ναυαγοσώστες στις τοπικές παραλίες είπαν στο Phuket Express την Τετάρτη (7 Ιουνίουth) ότι είχαν βρει πολλές πορτογαλικές μέδουσες σε παραλίες του Πουκέτ κατά την πρόσφατη περίοδο των μουσώνων.

Εάν ένας κολυμβητής έχει τσιμπήσει, το θαλασσινό νερό και το ξύδι, εάν υπάρχουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πλύνουν το προσβεβλημένο δέρμα και να αφαιρέσουν το πλοκάμι του. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε λίγο ζεστό νερό για να καλύψετε την πληγείσα περιοχή για 20 λεπτά για να ανακουφίσετε τον πόνο.

Οι κολυμβητές που φοβούνται το ενδεχόμενο τσιμπήματος θα πρέπει να αποφεύγουν να μπαίνουν στο νερό σε παραλίες με γνωστούς πληθυσμούς μεδουσών, είπαν ναυαγοσώστες. Οι κολυμβητές θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τις σημαίες στις παραλίες και να ακούν τις οδηγίες των ναυαγοσωστών.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.