Ξένος άνδρας πυροβολήθηκε σε αυτοκίνητο στο Πουκέτ, ο ύποπτος φεύγει

Thalang -

Ένας αλλοδαπός άνδρας πυροβολήθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε καφετέρια στη λεωφόρο σκαφών στο Thalang.

Ένας αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες Ρώσος που είναι ιδιοκτήτης τοπικού εστιατορίου, πυροβολήθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο μπροστά από ένα καφέ στη λεωφόρο Boat στο Cherng Talay σήμερα, 7 Ιουνίου 2023.

Έχει υποστεί αρκετούς τραυματισμούς μέχρι την ώρα του Τύπου. Ο ένοπλος, ο οποίος όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες φαινόταν να είναι άλλος αλλοδαπός, έφυγε με ταχύτητα με ένα αυτοκίνητο.

Οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά περιορισμένες και οι δυνάμεις επιβολής του νόμου βρίσκονται στο σημείο. Τα ονόματα των εμπλεκομένων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά στα μέσα ενημέρωσης.

Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσεται και θα ενημερωθεί καθώς ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.