Ένας άλλος παράνομος χώρος ψυχαγωγίας στο Πουκέτ έγινε επιδρομή επειδή φέρεται ότι άνοιξε αργά

Πουκέτ -

Ένας άλλος παράνομος χώρος διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ δέχθηκε έφοδο επειδή φέρεται να άνοιξε κατά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος.

Αυτό συνεχίζει μια τάση τακτικών επιδρομών τις τελευταίες μέρες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Pratueng Ponmana είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη νωρίς το πρωί (6 Ιουνίουth) στις 3:20 π.μ. έκαναν έφοδο σε ένα μπαρ και εστιατόριο στο Soi Poonphon Plaza στην υποπεριφέρεια Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως κύριος Gun, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για φερόμενη παράνομη λειτουργία χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, πώληση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νόμιμης ώρας και άνοιγμα χώρου διασκέδασης πέραν της νόμιμης ώρας.

Το όνομα του μπαρ και του εστιατορίου δεν δόθηκε από αξιωματούχους, επικαλούμενοι περαιτέρω έρευνα.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης (DOPA) με επικεφαλής τον κ. Narong Thipsiri και την αστυνομία Kathu πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στις 3:30 π.μ. την Πέμπτη (1 Ιουνίου).st) νωρίς το πρωί. Και τα δύο νυχτερινά κέντρα βρίσκονται στη διασταύρωση Kathu.

Πέντε ανώτερα στελέχη της αστυνομίας του Kathu, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού, μεταφέρθηκαν μετά από επιδρομές σε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα στο Kathu, επειδή φέρεται να άνοιξαν κατά τη διάρκεια των νόμιμων ωρών κλεισίματος και να επιτρέψουν σε ανηλίκους να εισέλθουν στον χώρο.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu μετατέθηκε για να είναι ο Αρχηγός της Περιφέρειας Chang Klang στο Nakhon Si Thammarat.

Ένα παράνομο νυχτερινό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ δέχθηκε έφοδο επειδή φέρεται ότι άνοιξε κατά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος και επέτρεπε σε ανηλίκους να εισέλθουν στο χώρο.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.