Θαλάσσια χελώνα διασώθηκε από το δίχτυ ψαρέματος στην παραλία στο Thalang

Thalang -

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού σφηνώθηκε σε ένα δίχτυ ψαρέματος σε μια παραλία στην περιοχή Thalang.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Sirinat είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από έναν δήμαρχο του χωριού στην υποπεριφέρεια Mai Khao για το περιστατικό. Η θαλάσσια χελώνα βρέθηκε μπλεγμένη σε δίχτυ ψαρέματος. Οι ντόπιοι βοήθησαν να αφαιρεθεί το δίχτυ ψαρέματος από τη χελώνα.

Βρέθηκαν πληγές στα βατραχοπέδιλά του. Δεν βρέθηκε μικροτσίπ στη χελώνα που είναι μια θηλυκή θαλάσσια χελώνα Olive Ridley με μήκος 51 εκατοστά, πλάτος 50 εκατοστά και βάρος περίπου 20 κιλά.

Η τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Animals Rescue Center στο Πουκέτ.

Σε άλλες πρόσφατες ειδήσεις για τη χελώνα:

Μια θαλάσσια χελώνα που είχε χάσει ένα από τα βατραχοπέδιλά της διασώθηκε στην περιοχή Tai Mueang.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.