Πυρκαγιά καταστρέφει σπίτι στο Thalang

Thalang -

Πυρκαγιά κατέστρεψε ένα σπίτι στην περιοχή Thalang.

Οι πυροσβέστες είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά το βράδυ της Δευτέρας (5 Ιουνίουth) σε ένα σπίτι στο Baan Ko-En στην υποσυνοικία Mai Khao.

Στο σημείο έφτασαν με πυροσβεστικά οχήματα και διαπίστωσαν ότι η φωτιά ήταν πολύ φλεγόμενη. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά και το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.