Χιλιάδες δρομείς συμμετέχουν στο 113ο Thai Mueang Run στο Phang Nga

Phang Nga -

Περίπου 2,000 δρομείς συμμετείχαν στον 113ο Thai Mueang Run στο Phang Nga.

Το τρέξιμο την Κυριακή (4 Ιουνίουth) ξεκίνησε στις 6:00 π.μ. και ηγήθηκε η Αντικυβερνήτης του Phang Nga, κα Niracha Banditchart. Σχεδόν 2,000 δρομείς συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η Αντικυβερνήτης Phang Nga κα Niracha είπε στον Τύπο ότι αυτή η εκδήλωση γιορτάζει την 113η επέτειο της ίδρυσης της Ταϊλάνδης Mueang της περιοχής. Η εκδήλωση είχε στόχο να αναπολήσει την ημέρα και να επανενώσει τους ανθρώπους στην περιοχή. Η διοργάνωση στήριξε επίσης τον τοπικό τουρισμό και την οικονομία.

Υπήρχε ακόμη και μια τοπική αγορά με αντίκες όπου πωλούνταν τοπικά προϊόντα και τρόφιμα με χώρο για check-in για λήψη φωτογραφιών.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.