Μεθυσμένος μοναχός απολύθηκε στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας μεθυσμένος μοναχός από το Khon Kaen καθαιρέθηκε στο Πουκέτ μετά από παράπονα των ντόπιων.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ένας μοναχός που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Thitathamayo, 60 ετών, ο οποίος ήταν μοναχός στο Khon Kaen, καθαιρέθηκε από τον ηγούμενο της επαρχίας του Πουκέτ Phra Kru Mettapirom την Κυριακή (4 Ιουνίουth).

Η απομάκρυνση έγινε μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ από τους ντόπιους ότι ο μοναχός Τιταθαμάγιο φέρεται να βρέθηκε να πίνει αλκοόλ και να κοιμάται μπροστά από ένα τοπικό σπίτι στο Μουάνγκ Πουκέτ. Παραδέχτηκε ότι ήπιε αλκοόλ και συμφώνησε να τον αποβάλουν.

Ο μοναχός Thitathamayo έγινε μοναχός σε έναν ναό στο Khon Kaen πριν από δύο χρόνια. Έφυγε από το ναό αφού ο ηγούμενος στο Khon Kaen τον προειδοποίησε για την κατανάλωση αλκοόλ και την παραβίαση των κανόνων του μοναστηριού.

Η κατανάλωση αλκοόλ αντίκειται αυστηρά στον θρησκευτικό κώδικα των βουδιστών μοναχών στην Ταϊλάνδη. Ανεξάρτητα, όπως καλύπτουμε παρακάτω, υπήρξαν αρκετά περιστατικά κακής συμπεριφοράς μοναχών στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης τελευταία.

Οι μεθυσμένοι μοναχοί στο Mueang Nong Bua Lamphu βρέθηκαν θετικοί με έως και 300 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ και έχουν αποτραπεί. Οι μοναχοί φέρεται να πούλησαν επίσης χωρίς άδεια πολλά αντικείμενα που ανήκαν στον ναό.

Ένας μεθυσμένος ανώτερος μοναχός πιάστηκε σε ένα ξενοδοχείο στο Sattahip τη νύχτα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίουth), αφού φέρεται να ξέφυγε από ένα λογαριασμό 3,000 μπατ σε τοπικό εστιατόριο.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.