Ξένος τουρίστας στο Πουκέτ αναγκάστηκε να βγει από το μίνι βαν για διαφωνίες επιβατών μεταξύ ανταγωνιστών οδηγών

Πουκέτ -

Μια μόνη αλλοδαπή τουρίστρια αναγκάστηκε να βγει από ένα μίνι βαν στο Πουκέτ από οδηγούς άλλων βαν που λειτουργούσαν στο λιμάνι του Πουκέτ Ρασάντα. Οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι ο οδηγός του φορτηγού της τουρίστριας δεν μπορούσε να παραλάβει επιβάτες στο λιμάνι και είπαν στην τουρίστρια να σύρει τη βαλίτσα της από εκεί, εάν σκόπευε να χρησιμοποιήσει app-hailing υπηρεσιών.

Το περιστατικό που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral συνέβη στις 3 Ιουνίου στο λιμάνι Phuket Rassada στο Πουκέτ. Ο άγνωστος οδηγός ενός δημόσιου μίνι βαν που ανάρτησε το περιστατικό, ισχυρίστηκε ότι τον σταμάτησε μια ομάδα 5-6 ανδρών καθώς επρόκειτο να μεταφέρει την αλλοδαπή συνεπιβάτη του στον προορισμό της από το λιμάνι.

Ο οδηγός που είχε ζητήσει κίτρινες πινακίδες και λειτουργούσε ως νόμιμος οδηγός εφαρμογών δήλωσε ότι οι άνδρες περικύκλωσαν το μίνι βαν του και είπαν στη συνοδηγό του, μια μοναχική γυναίκα ταξιδιώτη, να βγει από το φορτηγό και να σύρει τη βαλίτσα της από την περιοχή του λιμανιού, εάν σκόπευε να χρησιμοποιήσει υπηρεσίες από οδηγούς εφαρμογών.

Οι άνδρες διαπληκτίστηκαν με τον οδηγό ισχυριζόμενος ότι δεν μπορούσε να δεχτεί επιβάτες απευθείας από το λιμάνι. Ο οδηγός προσπάθησε να διαπραγματευτεί ευγενικά για μια εξαίρεση αφού ο συνεπιβάτης του καθόταν ήδη στο βαν. Ωστόσο, οι άνδρες αρνήθηκαν και επέμεναν ότι η τουρίστρια πρέπει να ανέβει στο φορτηγό του μόνο αφού βρισκόταν έξω από την περιοχή του λιμανιού.

Μια έντονη λογομαχία συνεχίστηκε για λίγο. Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι οι άνδρες τον προκάλεσαν σε καυγά, αλλά εκείνος το αρνήθηκε. Μετά από λίγο, εμφανίστηκε ο αρχηγός των ανδρών και επέτρεψε στον οδηγό να πάει μαζί με τον συνεπιβάτη του.

Ο οδηγός δήλωσε αργότερα ότι του είπαν ότι δεν του επιτρεπόταν η παραλαβή για την εφαρμογή, παρόλο που το βαν του είχε νόμιμες κίτρινες πινακίδες και άλλες απαιτήσεις μεταφοράς. Προέτρεψε την αστυνομία να λάβει σοβαρά μέτρα εναντίον των ανδρών στο βίντεο για να αποκαταστήσει την τουριστική εικόνα του Πουκέτ.

Τα ονόματα των εμπλεκομένων στο περιστατικό αποκρύπτουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι που ερευνούν το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.