Θαλάσσια χελώνα με το χαμένο βατραχοπέδιλο διασώθηκε στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια θαλάσσια χελώνα που είχε χάσει ένα από τα βατραχοπέδιλά της διασώθηκε στην περιοχή Tai Mueang.

Το γραφείο του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi-Hat Thai Mueang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από ντόπιους χωρικούς ότι μια τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα που ήταν ακόμα ζωντανή βρέθηκε σε μια παραλία.

Οι ομάδες διάσωσης πήγαν στην παραλία για να βρουν μια θαλάσσια χελώνα Olive Ridley μήκους περίπου 56 εκατοστών και πλάτους 55 εκατοστών. Το δεξί του πτερύγιο έλειπε. Πιστεύεται ότι η χελώνα μπορεί να είχε κολλήσει σε ένα δίχτυ ψαρέματος που της προκάλεσε κάποιες πληγές και μόλυνση στο πτερύγιο της, οδηγώντας στην ατυχή απώλεια.

Η τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Animals Rescue Center στο Πουκέτ.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.