Χρόνια πολλά στην Αυτής Βασιλική Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα της Ταϊλάνδης από την TPN Media

Ταϊλάνδη-

Η Ταϊλάνδη γιορτάζει τα βασιλικά γενέθλια της Βασίλισσας Suthida Bajrasudhabimalalakshana το Σάββατο 3 Ιουνίουrd.

Η Αυτού Μεγαλειότητα γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1978, στην περιοχή Hat Yai στη Songkhla της Νότιας Ταϊλάνδης. Φέτος συμπλήρωσε τα 45α γενέθλιά της.

Τα πορτρέτα της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας έχουν τοποθετηθεί σε κοινό και σε σπίτια σε όλη τη χώρα καθώς και τα χρώματα μωβ και λευκό και οι συμβολικές σημαίες της Αυτής Μεγαλειότητας.

Η ομάδα μέσων ενημέρωσης του TPN εύχεται στην Αυτή Μεγαλειότατη μια πολύ χαρούμενη, ανταποδοτική και χαρούμενη μέρα σε αυτήν την ειδική περίσταση και σε πολλούς, πολλούς άλλους.

Να ζήσει η βασίλισσα!

Το Γραφείο του Βασιλικού Οικογένειας προσκαλεί το κοινό να εκφράσει τις ευχές του στην Αυτή Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα με την ευκαιρία των γενεθλίων της στις 3 Ιουνίου 2023. Οι καλοθελητές μπορούν να υπογράψουν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο μέσω του ιστότοπου του οργανισμού, www.royaloffice.th, από 2 έως 4 Ιουνίου.

Η Ταϊλάνδη φιλοξενεί μια τελετή για τον εορτασμό του Vesak, ή Visakha Bucha, με περισσότερους από 3,500 μοναχούς από 50 χώρες να συμμετάσχουν στον διήμερο εορτασμό.

Η Pattaya News σημειώνει ότι η απαγόρευση πώλησης αλκοόλ και το κλείσιμο των χώρων ψυχαγωγίας θα επιβληθεί σε εθνικό επίπεδο για να σεβαστεί την ιερή τελετή κατά την περίοδο της εκδήλωσης την πραγματική ημέρα του Vesak, 3 Ιουνίου, Σάββατο, για 24 ώρες από Παρασκευή βράδυ έως Σάββατο/Κυριακή πρωί στο Μεσάνυχτα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.