Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu μετατέθηκε στο Nakhon Si Thammarat

Kathu -

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu μετατέθηκε για να είναι ο Αρχηγός της Περιφέρειας Chang Klang στο Nakhon Si Thammarat.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης (DOPA) με επικεφαλής τον κ. Narong Thipsiri και την αστυνομία Kathu πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στις 3:30 π.μ. την Πέμπτη (1 Ιουνίου).st) νωρίς το πρωί. Και τα δύο νυχτερινά κέντρα βρίσκονται στη διασταύρωση Kathu.

Πέντε ανώτερα στελέχη της αστυνομίας του Kathu, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού, μεταφέρθηκαν μετά από επιδρομές σε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα στο Kathu, επειδή φέρεται να άνοιξαν κατά τη διάρκεια των νόμιμων ωρών κλεισίματος και να επιτρέψουν σε ανηλίκους να εισέλθουν στον χώρο.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η εντολή μεταφοράς εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών την Παρασκευή 2 Ιουνίουnd). Η διαταγή δεν μεταθέτει συγκεκριμένα μόνο τον Αρχηγό της Περιφέρειας Kathu αλλά και δύο άλλους περιφερειάρχες στο Nakhon Si Thammarat και έναν στη Songkhla, στους οποίους έχει επίσης διαταχθεί η μετάθεση.

Το διάταγμα δεν ανέφερε τίποτα για τα δύο νυχτερινά κέντρα που έλαβαν πρόσφατα έφοδο στο Kathu. Η διαταγή αναφέρει ότι η μεταφορά γίνεται για τη βελτίωση της διοικητικής διαχείρισης.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Thitiwat Boonkit θα μετατεθεί για να είναι ο Αρχηγός της Περιφέρειας Chang Klang στο Nakhon Si Thammarat.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Pak Phanang κ. Teerapong Chuaychoo στο Nakhon Si Thammarat θα είναι ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu.

Η παραγγελία θα τεθεί σε ισχύ στις 9 Ιουνίουth 2023.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Thitiwat είναι ο Διοικητής της Περιφέρειας Kathu μόνο για τέσσερις μήνες. Ο ίδιος κυκλοφόρησε μια δήλωση ότι δεν συμμετείχε στα δύο νυχτερινά μαγαζιά που έγιναν πρόσφατα επιδρομές.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.