Οδηγός τραυματίστηκε και οκτώ οχήματα υπέστησαν ζημιές μετά από σύγκρουση μίνι βαν στο κατάστημα της Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός τραυματίστηκε όταν το μίνι βαν του έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και σε κατάστημα στην Πατόνγκ. Στο περιστατικό υπέστησαν ζημιές συνολικά οκτώ οχήματα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 9:30 το βράδυ της Πέμπτης (1 Ιουνίουst) στην οδό Ratch Uthit 200 Pi μπροστά από την αγορά OTOP στο Patong.

Έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα μίνι βαν έπεσε πάνω σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και σε κατάστημα. Ο οδηγός, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, είχε τραυματιστεί αρκετά. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα στο μίνι βαν. Ζημιές υπέστησαν επίσης το άγνωστο κατάστημα, πέντε μηχανάκια και δύο σεντάν που ήταν σταθμευμένα κοντά.

Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της για να εξετάσει περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.