Αναβάτης μοτοσικλέτας πεθαίνει μετά από σύγκρουση με πολυτελές σεντάν στο Thalang του Πουκέτ

Thalang-

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο, αφού έπεσε με τη μηχανή του σε πολυτελές σεντάν στην περιοχή Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα μετά τα μεσάνυχτα (2 Ιουνίουnd) στην υποπεριφέρεια Paklok. Αυτοί και οι δημοσιογράφοι του Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μηχανάκι και ένα κράνος κοντά σε έναν πόλο ηλεκτρικού ρεύματος στην κεντρική κράτηση. Το σώμα του κ. Chaiyasit Tantirangsimapan, 48 ετών, βρέθηκε κοντά με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Το χαλασμένο σεντάν Audi βρέθηκε με σπασμένο παρμπρίζ . Ο οδηγός, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στους δημοσιογράφους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ελαφρά τραύματα. Μια γυναίκα επιβάτης στο σεντάν που ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην κατονομαστεί είπε ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας έκανε αναστροφή αμέσως μπροστά από το σεντάν τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι υπήρξαν πολλά τροχαία ατυχήματα σε αυτό το σημείο λόγω της θέσης της αναστροφής και της ταχύτητας των οχημάτων που έρχονταν στο αντίθετο ρεύμα.

Ωστόσο, η αστυνομία του Thalang ελέγχει τα πλάνα CCTV για να βρει την αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.