Η Ταϊλάνδη κατατάσσεται στο 3ο Digital Nomad Haven στον κόσμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σύμφωνα με μελέτη της διαδικτυακής υπηρεσίας κατασκευής βιογραφικών Resume.io, η Ταϊλάνδη κατατάσσεται στην τρίτη θέση ως κορυφαίος προορισμός για ψηφιακούς νομάδες, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισπανία.

Η μελέτη ανέλυσε 25,976 αναρτήσεις στο Instagram με το hashtag # ψηφιακανομαδα και χρησιμοποίησε τοποθεσίες με γεωγραφικές ετικέτες για να καθορίσει τη δημοτικότητα χωρών και πόλεων.

Οι 10 κορυφαίες χώρες για ψηφιακούς νομάδες, με βάση τις αναρτήσεις στο Instagram από τον Απρίλιο του 2023, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ισπανία, η Ταϊλάνδη, το Μεξικό, η Γαλλία, η Ινδονησία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ινδία.

Η Ταϊλάνδη, ιδιαίτερα η Μπανγκόκ, κυριαρχεί στο ψηφιακό νομαδικό τοπίο στην Ασία και την Ωκεανία, με τον υψηλότερο αριθμό # ψηφιακανομαδα Αναρτήσεις στο Instagram. Το Chiang Mai, το Koh Phangan και το Krabi κατατάσσονται επίσης μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για ψηφιακούς νομάδες στην Ασία.

Το Τσιάνγκ Μάι είναι γνωστό για τους εξαιρετικούς χώρους συνεργασίας του, ενώ το Κράμπι προσφέρει γραφικά τοπία και πρόσβαση σε όμορφες παραλίες. Το Koh Phangan διαθέτει φυσική ομορφιά και πολυάριθμα σημεία εργασίας για νομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 40 χώρες προσφέρουν πλέον ψηφιακές νομαδικές βίζες και οι περισσότερες έχουν άρει τους περιορισμούς εισόδου στην εποχή της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: PRD

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.