Σημαντική πυροσβεστική άσκηση στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ-

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι σήμερα (31 Μαΐου) πραγματοποιεί πρακτική άσκηση πυρκαγιάς που περιλαμβάνει σημαντική ποσότητα καπνού ως μέρος της άσκησης.

Η άσκηση σήμερα ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. μέχρι το μεσημέρι κοντά στο Runway 27. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, μεγάλη ποσότητα καπνού εκτοξεύτηκε στον αέρα γύρω από το αεροδρόμιο. Το προσωπικό του αεροδρομίου ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Το Phuket Express σημειώνει ότι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ πρέπει να το ανακοινώνει στο κοινό κάθε φορά πριν από μια άσκηση πυρκαγιάς, επειδή μερικές φορές οι κάτοικοι της περιοχής δεν γνώριζαν ότι η κατάσταση στο αεροδρόμιο ήταν απλώς μια πρακτική και είχαν νόμιμα ανησυχήσει στο παρελθόν.

Αυτές οι ασκήσεις πραγματοποιούνται τακτικά με άφθονες προειδοποιήσεις προς το κοινό για λόγους ασφάλειας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

=================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.