Οδηγός ταξί τραυματίστηκε μετά από τροχαίο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας οδηγός ταξί τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε ένα δέντρο και σε μια πινακίδα κυκλοφορίας σε μια κεντρική κράτηση στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 4:46 μ.μ. την Τρίτη (30 Μαΐουth) στη βόρεια λωρίδα της οδού Thep Krassattri στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο αυτοκίνητο ταξί στην κεντρική κράτηση. Ο οδηγός ταξί, ο κ. Monsit Mapiyapan, 51 ετών, είχε τραυματιστεί πολλαπλά. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Στο αυτοκίνητο ταξί δεν επέβαιναν επιβάτες την ώρα του ατυχήματος.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι υπήρχε δυνατή βροχή και ο δρόμος ήταν βρεγμένος. Το αυτοκίνητο ταξί, το οποίο οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και έστριψε στην κεντρική κράτηση προτού προσκρούσει στο δέντρο και την πινακίδα της τροχαίας.

==========================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.