ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αυστραλός επιβλήθηκε πρόστιμο 10,000 μπατ και πληρώνει 40,000 μπατ για ζημιές μετά από περιστατικό οδικής οργής στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Αυστραλός επιβλήθηκε πρόστιμο 10,000 μπατ και πλήρωσε 40,000 μπατ για ζημιές μετά από ένα περιστατικό οδικής οργής με ένα μίνι βαν στο Wichit του Mueang Phuket. Αντιμετώπισε επίσης ποινή φυλάκισης για δύο μήνες, αλλά έλαβε αναστολή της ποινής φυλάκισής του με αναστολή ενός έτους.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Αυστραλός αντιμετωπίζει πολλές νομικές κατηγορίες μετά το περιστατικό οδικής οργής στο Πουκέτ.

Τώρα, η ενημέρωση μας:

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express την Τετάρτη (31 Μαΐουst) ότι ο Αυστραλός ταυτοποιήθηκε ως MR. Ο NAVALE LACHLAN και ο φίλος του που οδηγούσε μαζί του αναγνωρίστηκε ως MR. HAIDER RUBAY, υπήκοος Εμιράτων (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα). Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία του Πουκέτ αρχικά είπε ότι ο κύριος LACHLAN, Αυστραλός, ήταν ο οδηγός, αλλά στη συνέχεια διόρθωσε αυτή τη δήλωση.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο κύριος RUBAY, υπήκοος των Εμιράτων, ήταν ο πραγματικός οδηγός αλλά είχε φύγει αμέσως πίσω στη χώρα του στις 29 Μαΐου το βράδυ μετά το συμβάν, αφού έμαθε για πιθανή νομική ενέργεια.

Το δικαστήριο του Phuket Kwaeng έχει ήδη κρίνει την υπόθεση. Ο κ. LACHLAN, Αυστραλός, ο οποίος κατέστρεψε τον πλαϊνό καθρέφτη του μίνι βαν, αντιμετώπισε φυλάκιση για δύο μήνες, αλλά έλαβε αναστολή της ποινής φυλάκισής του με αναστολή ενός έτους. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 10,000 μπατ και πρέπει να πληρώσει 40,000 μπατ στον οδηγό του μίνι βαν για τις ζημιές.

==========================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.