ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νεκρός μαθητής μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με λεωφορείο στο Koh Kaew του Πουκέτ

Koh Kaew -

Ένας αναβάτης που είναι μαθητής που τραυματίστηκε σοβαρά μετά τη σύγκρουση της μηχανής του με λεωφορείο στο Koh Kaew, Mueang Phuket, διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατός του σε τοπικό νοσοκομείο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το πρωί της Τρίτης (30 Μαΐουth) στην οδό Thep Krasattri στη νότια λωρίδα κυκλοφορίας κοντά στην υπόγεια διάβαση Bang Khu.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο 17χρονος μαθητής αναβάτης που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο σημείο, διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατος του σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο οδηγός του λεωφορείου κ. Panuwat Jakkarat, 36 είπε στην αστυνομία ότι έβγαινε από ένα βενζινάδικο στη μεσαία λωρίδα προτού ακούσει τη σύγκρουση. Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Phuket Express ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο σαν έκρηξη ελαστικού. Αργότερα διαπίστωσαν ότι ο μαθητής αναβάτης είχε τρακάρει τη μηχανή του.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος για πιθανές περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το όνομα του έφηβου θύματος αποκρύπτεται λόγω της ηλικίας του.

===========================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.