Άγνωστος ξένος κατέστρεψε τους πλαϊνούς καθρέφτες του μίνι βαν κατά τη διάρκεια περιστατικού οργής στο Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Ένας ξένος άνδρας οδηγός κατέστρεψε έναν πλαϊνό καθρέφτη ενός μίνι βαν κατά τη διάρκεια ενός φερόμενου περιστατικού οργής στο Wichit του Mueang Phuket.

Ο οδηγός του μίνι βαν, κ. Monnapan Makarapan, είπε στο Phuket Express ότι υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Chalong τη Δευτέρα (29 Μαΐουth). Είπε στην αστυνομία ότι υπήρξε ένα περιστατικό οργής με το μίνι βαν του και ένα σεντάν του οποίου ο οδηγός ήταν ένας άνδρας αλλοδαπός Καυκάσιος.

Σταμάτησαν για να μιλήσουν για μια διαμάχη που αφορούσε το δικαίωμα διέλευσης, αλλά ο ξένος οδηγός κατέστρεψε αμέσως τους πλαϊνούς καθρέφτες στο μίνι βαν του Monnapan στο Chao Fa East Road στο Wichit.

Ο άγνωστος αλλοδαπός άνδρας, για τον οποίο ο Monnapan είπε ότι βρισκόταν σε μια κρίση ανεξέλεγκτης οργής, στη συνέχεια διέφυγε από τη σκηνή καθώς ο Monnapan απείλησε να καλέσει την αστυνομία και είπε στον άνδρα να περιμένει την επιβολή του νόμου.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι επικοινώνησε με την αστυνομία του Wichit για περαιτέρω έρευνα. Εν τω μεταξύ, ένα βίντεο από μια κάμερα του περιστατικού δημοσιεύτηκε στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει viral, με πολλούς χρήστες της Ταϊλάνδης να λένε ότι ο άγνωστος αλλοδαπός άνδρας πρέπει να αναγνωριστεί, να απαγγελθεί κατηγορία, ακόμη και να απελαθεί.

======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.