Σπουδαστής τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με λεωφορείο στο Koh Kaew του Πουκέτ

Koh Kaew -

Ένας αναβάτης που είναι μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο στο Koh Kaew, Mueang Phuket.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το πρωί της Τρίτης (30 Μαΐουth) στην οδό Thep Krasattri στη νότια λωρίδα κυκλοφορίας κοντά στην υπόγεια διάβαση Bang Khu.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν στο δρόμο το μηχανάκι και το λεωφορείο που είχε υποστεί ζημιά. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν τον 17χρονο αναβάτη που φορούσε μαθητική στολή ενός σχολείου στην πόλη του Πουκέτ. Είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Το όνομα του τραυματία εφήβου αποκρύπτεται λόγω ηλικίας.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος για πιθανές περαιτέρω νομικές ενέργειες.

=======================

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.