Φορτηγό που προσέκρουσε σε πόλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Kathu προκαλώντας μπλακ άουτ πέντε ώρες και κλειστούς δρόμους

Kathu -

Ένα φορτηγό έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Κάθου προκαλώντας πέντε ώρες μπλακ άουτ και ένας δρόμος έκλεισε στην περιοχή.

Η Επαρχιακή Ηλεκτρική Αρχή του Πουκέτ (PEA) ενημερώθηκε για το ατύχημα το βράδυ της Δευτέρας (29 Μαΐουth) στον δρόμο Wichit Songkram κοντά στο Κινεζικό Ναό Kathu. Έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα φορτηγό είχε προσκρούσει σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στον στύλο.

Οι υπάλληλοι της PEA είπαν στο Phuket Express ότι αφαίρεσαν τον σπασμένο πόλο ηλεκτρικού ρεύματος και τοποθέτησαν έναν νέο πόλο τροφοδοσίας που διήρκεσε περίπου πέντε ώρες.

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διακόπηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών επισκευής σε τμήματα του Kathu και ο δρόμος έκλεισε προσωρινά για την κυκλοφορία.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν ο οδηγός στο ατύχημα θα κατηγορηθεί για ζημιές. Επίσης, δεν αναγνωρίστηκαν από τις αρχές επιβολής του νόμου Kathu, ούτε η ιατρική τους κατάσταση μετά το ατύχημα ενημερώθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

==========================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.