Το δίχτυ ψαρέματος μήκους 1,000 μέτρων αφαιρέθηκε από τον υποβρύχιο ύφαλο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα δίχτυ ψαρέματος μήκους περίπου 1,000 μέτρων αφαιρέθηκε από έναν κοραλλιογενή ύφαλο υποβρύχιο στη θάλασσα του Πουκέτ.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων του Πουκέτ (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (29 Μαΐουth) αυτοί και εθελοντές δύτες επιθεώρησαν την υποθαλάσσια περιοχή στο νησί Racha Noi στο Rawai. Η επιθεώρηση ακολούθησε αφού έλαβαν καταγγελία από τη σελίδα Facebook «MONSOON GARBAGE THAILAND» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Το DMCR και οι δύτες βρήκαν ένα δίχτυ ψαρέματος συνολικού μήκους 1,000 μέτρων. Κάποια μέρη είχαν κολλήσει πάνω σε φυσικά κοράλλια και κάποια κομμάτια κολλήθηκαν σε τεχνητά κοράλλια.

Όλα τα μέρη του διχτυού ψαρέματος αφαιρέθηκαν από την υποθαλάσσια περιοχή.

==============================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.