ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Αυστραλός αντιμετωπίζει αρκετές νομικές κατηγορίες μετά από περιστατικό οδικής οργής στο Πουκέτ

Wichit, Πουκέτ –

Ένας Αυστραλός οδηγός αντιμετωπίζει δύο νομικές κατηγορίες μετά από ένα περιστατικό οργής κατά το οποίο κατέστρεψε τον πλαϊνό καθρέφτη ενός μίνι βαν στο Wichit του Mueang Phuket.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο οδηγός του μίνι βαν, κ. Monnapan Makarapan, είπε στο Phuket Express ότι υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Chalong τη Δευτέρα (29 Μαΐουth). Είπε στην αστυνομία ότι σημειώθηκε ένα περιστατικό οργής με το μίνι βαν του και ένα σεντάν του οποίου ο οδηγός ήταν άνδρας αλλοδαπός.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο οδηγός του μίνι βαν κ. Monnapan είπε στην αστυνομία ότι το σεντάν που οδηγούσε ένας αλλοδαπός εξετράπη της πορείας του μπροστά από το μίνι βαν του και φρέναρε ξαφνικά. Το μίνι βαν που οδηγούσε ο κύριος Monnapan παραλίγο να συγκρουστεί με το σεντάν.

Μετά από αυτό το μίνι βαν και το σεντάν σταμάτησαν σε ένα κόκκινο φανάρι. Ο Monnapan βγήκε από το όχημά του και περπάτησε προς το σεντάν για να ρωτήσει τον οδηγό γιατί οδήγησε τόσο απρόσεκτα, αλλά ο οδηγός σεντάν φέρεται να προσπάθησε να τρακάρει πάνω του.

Ο Monnapan επέστρεψε στο μίνι βαν του και οδήγησε όταν το φως άναψε πράσινο. Οι δύο οδηγοί, ωστόσο, συνέχισαν να παρενοχλούνται μεταξύ τους με τον Monnapan να κορνάρει συνεχώς και στη συνέχεια και τα δύο οχήματα σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου πριν ο αλλοδαπός χτυπήσει και σπάσει τον πλαϊνό καθρέφτη του μίνι βαν και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Wichit, συνταγματάρχης Chatree Chookaew είπε στο Phuket Express την Τρίτη (30 Μαΐουth) ότι ο άνδρας αλλοδαπός στο βίντεο αναγνωρίζεται ως Αυστραλός (η αστυνομία δεν έδωσε το όνομα και την ηλικία του). Κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα αλλά ο φίλος του από το Ντουμπάι που ήταν μαζί του κατά τη διάρκεια του περιστατικού τράπηκε σε φυγή φοβούμενος τις νομικές συνέπειες.

Ο Αυστραλός αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες οι οποίες είναι καταστροφή περιουσίας άλλων και απειλή άλλων. Ο Αυστραλός αφέθηκε υπό εγγύηση. Ωστόσο, στις 31 Μαΐουst η αστυνομία θα καταθέσει την υπόθεση σε περιφερειακό δικαστήριο.

Ο Αυστραλός φέρεται να παραδέχτηκε ότι ήταν θυμωμένος αφού ο οδηγός του μίνι βαν του κορνάρησε επανειλημμένα ενώ τον κυνηγούσε. Ο Αυστραλός δήλωσε επίσης ότι ο οδηγός του μίνι βαν ήταν κατά τη γνώμη του ο αρχικός επιτιθέμενος, αφού βγήκε από το όχημά του για να αντιμετωπίσει τον αλλοδαπό.

========

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.