Το Surat Thani καλωσορίζει πάνω από δύο εκατομμύρια επισκέπτες

Η επαρχία Σουράτ Τάνι σημείωσε άνοδο στις διεθνείς αφίξεις φέτος, ξεπερνώντας το 1.5 εκατομμύριο επισκέπτες σε αύξηση 155% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Τη Δευτέρα (29 Μαΐου), ο κυβερνήτης του Σουράτ Τάνι, Γουιτσάουτ Τζίντο, ανακοίνωσε ότι συνολικά 2.05 εκατομμύρια επισκέπτες έχουν φτάσει στην επαρχία από τον Ιανουάριο, με τους ξένους επισκέπτες να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εισροής. Η σημαντική αύξηση των διεθνών αφίξεων είχε σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομία της επαρχίας. Μόνο οι ξένοι επισκέπτες έχουν δημιουργήσει εντυπωσιακά έσοδα 35.9 δισεκατομμυρίων μπατ, αντικατοπτρίζοντας μια αξιοσημείωτη αύξηση 159% από έτος σε έτος.

Ο Witchawut τόνισε ότι αυτοί οι επισκέπτες ξοδεύουν κυρίως τα χρήματά τους σε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως διαμονή, φαγητό, αναμνηστικά, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και μεταφορές, συμβάλλοντας έτσι στην τοπική οικονομία και την τουριστική βιομηχανία.

Η αύξηση των επισκεπτών είναι επίσης εμφανής στα ποσοστά πληρότητας των ξενοδοχείων, τα οποία έχουν σημειώσει σημαντική ώθηση. Από την αρχή του έτους, το ποσοστό πληρότητας στο Surat Thani έφτασε περίπου το 77%, αντιπροσωπεύοντας εντυπωσιακή αύξηση 39% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η τοπική κυβέρνηση και οι τουριστικές αρχές δήλωσαν ότι παραμένουν προσηλωμένες στην περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού στο Surat Thani και σε ολόκληρη τη νότια περιοχή. Είπαν επίσης ότι στοχεύουν να διασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες θα έχουν αξέχαστες εμπειρίες συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το Ταϊλανδικό Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/