Η Βασιλική Υψηλότητα Η βασίλισσα της Ταϊλάνδης θα γιορτάσει τα γενέθλιά της αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Bureau of the Royal Household προσκαλεί το κοινό να εκφράσει τις ευχές του στην Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα με την ευκαιρία των γενεθλίων της στις 3 Ιουνίου 2023. Οι καλοθελητές μπορούν να υπογράψουν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο μέσω του ιστότοπου του οργανισμού, www.royaloffice.th , από 2 έως 4 Ιουνίου.

Το Royal Household Bureau απευθύνει αυτήν την πρόσκληση στο κοινό να συμμετάσχει στην έκφραση της ευλάβειας και των καλών ευχών του στην Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα προς τιμήν του εορτασμού των γενεθλίων της. Η υπογραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά αυτήν την ειδική ημέρα, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Το Royal Household Bureau έχει κανονίσει διάφορες τοποθεσίες για την επιτόπια υπογραφή των βιβλίων των ευχών από τις 8:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., όπως:

Bang Pa-In (บางปะอิน) Βασιλικό Παλάτι
Παλάτι Klai Kang Won (ไกลกังวล)
Παλάτι Phu Ping Ratchaniwet (ภูพิงค์ ราชนิเวศน์)
Παλάτι Phu Phan Rajaniwet (ภูพาน ราชนิเวศน์)
Thaksin Ratchaniwet (ทักษิณ ราชนิเวศน์) και
Το Grand Palace, αν και η ώρα υπογραφής εκεί είναι από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το Ταϊλανδικό Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/