Τουρίστες διασώθηκαν μετά από σχεδόν πνιγμό στην παραλία Patong στο Πουκέτ

Πατόνγκ –

Δύο ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού βρέθηκαν να αγωνίζονται στο νερό στην παραλία Patong.

Οι Ναυαγοσώστες της Πατόνγκ είπαν στο Phuket Express ότι το πρωί της Δευτέρας (29 Μαΐουth) δύο τουρίστες μπήκαν στο νερό στην παραλία Patong. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην παραλία από ναυαγοσώστες αφού εντοπίστηκαν να αγωνίζονται στη θάλασσα για να παραμείνουν στην επιφάνεια.

Κόκκινες σημαίες είχαν τοποθετηθεί στην παραλία για να προειδοποιήσουν τους κολυμβητές να μην πάνε στο νερό λόγω των ισχυρών κυμάτων. Ωστόσο, οι δύο τουρίστες δεν άκουσαν την προειδοποίηση και χρειάστηκε να διασωθούν.

Τα ονόματα και οι εθνικότητες των τουριστών δεν αναγνωρίστηκαν από τους ναυαγοσώστες του Πουκέτ.

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Patong το Σάββατο (27 Μαΐουth) νωρίς το πρωί.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.