Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε έρευνα για υποβρύχια ζωγραφική

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε έρευνα μετά από φωτογραφίες ενός δύτη που ζωγραφίζει κάτω από το νερό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προκάλεσαν ανησυχία για πιθανή ζημιά στα κοράλλια και τη θάλασσα.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew είπε στο Phuket Express ότι οι φωτογραφίες που έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι συνέβη στο Πουκέτ.

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Φυσικών και Περιβαλλοντικών Πόρων του Πουκέτ ελέγχουν πού ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

Εάν το περιστατικό ήταν στο Πουκέτ, οι αξιωματούχοι θα κινηθούν νομικά εναντίον της εταιρείας καταδύσεων και του ζωγράφου.

===========================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.