Πιστοποιητικό που δόθηκε στη νοσοκόμα του Πουκέτ που σταμάτησε για να βοηθήσει τον τραυματία ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας

Πουκέτ -

Πιστοποιητικό δόθηκε σε μια νοσοκόμα που ήταν εκτός υπηρεσίας όταν σταμάτησε για να βοηθήσει έναν τραυματία σε τροχαίο ατύχημα στο Thalang.

Τη Δευτέρα (29 Μαΐουth) ο διευθυντής του Νοσοκομείου Vachira Phuket Doctor Weerasak Lorthongkam απένειμε στην εγγεγραμμένη νοσοκόμα κα Juthathip Promsut ένα πιστοποιητικό, είπε ο γιατρός Weerasak στο Phuket Express.

Η νοσοκόμα Juthathip δεν ήταν σε υπηρεσία όταν είδε ένα ατύχημα ανάμεσα σε δύο μοτοσικλέτες κοντά στο μνημείο των ηρωίδων του Πουκέτ στο Thalang την περασμένη εβδομάδα. Σταμάτησε στο σημείο για να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα που δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι της ενώ περίμεναν ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αργότερα σε κοντινό νοσοκομείο.

Η νοσοκόμα Juthathip δήλωσε ότι έκανε ό,τι θα έκανε κάθε καλός νοσοκόμος ή γιατρός όταν έβλεπε κάποιον να αντιμετωπίζει προβλήματα.

===========================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.