ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καναδός ύποπτος εκδόθηκε στην Ταϊλάνδη για φερόμενη δολοφονία Ινδού στο Πουκέτ 

Πουκέτ -

Ένας σημαντικός Καναδός ύποπτος στάλθηκε πίσω στην Ταϊλάνδη αφού φέρεται να δολοφόνησε έναν Καναδό – Ινδό στο Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας Καναδός πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου με περίπου 10 τραύματα από σφαίρες που βρέθηκαν στο σώμα του σε μια βίλα με πισίνα στο Πουκέτ στις 4 Φεβρουαρίουth 2022.

Δύο κύριοι ύποπτοι που καταζητούνται για τη δολοφονία ενός Ινδο-Καναδού υπηκόου σε μια βίλα στο Πουκέτ είχαν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα, ανακοίνωσε χθες, 10 Φεβρουαρίου, η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης «Κόκκινη ειδοποίηση» για δύο καταζητούμενους φερόμενους ξένους πυροβολητές που κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός Καναδο-Ινδού υπηκόου σε μια βίλα στο Πουκέτ στα τέλη Ιανουαρίου, ανέφερε η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης στις 12 Φεβρουαρίου.th 2022.

Ένας καταζητούμενος Καναδός ύποπτος που φέρεται να σκότωσε έναν Καναδό-Ινδό στο Πουκέτ για υποτιθέμενο οργανωμένο έγκλημα και διαμάχες συμμοριών πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Οντάριο το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Τύπο την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) αναφέρει ότι το Δικαστήριο της Αλμπέρτα στον Καναδά αποφάσισε να στείλει τον ύποπτο κ. Matthew Dupre πίσω στην Ταϊλάνδη για νομική δράση. Αυτοί και αξιωματικοί της Βασιλικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης πήγαν στο Βανκούβερ του Καναδά για να παραλάβουν τον ύποπτο, τον κ. Matthew Dupre. Το αεροπλάνο έφτασε στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Don Mueang, Ταϊλάνδη το βράδυ της Κυριακής (28 Μαΐουth).

Περισσότεροι από 100 Ταϊλανδοί και Καναδοί αξιωματικοί ασφάλισαν το αεροδρόμιο. Κατά τη μεταφορά από το αεροδρόμιο στο αστυνομικό γραφείο πάνω από εκατό αστυνομικοί εξασφάλισαν επίσης αυστηρά τη διαδρομή, λόγω φόβου πιθανών απειλών κατά της ζωής του κ. Dupre για να τον αποτρέψουν να καταθέσει.

Ο κ. Dupre είναι ένας σημαντικός ύποπτος με κόκκινη ειδοποίηση της Interpol. Είναι πρώην στρατιώτης που εμπλέκεται σε διεθνικά οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξε εγκλήματα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την αστυνομία που εμπλέκεται στην υπόθεσή του. Ήταν ένας «δολοφόνος επί συμβόλαιο» ή ένοπλος, ο οποίος είχε προσληφθεί από πολλές εγκληματικές οργανώσεις για διάφορες δραστηριότητες, λέει η αστυνομία.

Η μαρτυρία του είναι ζωτικής σημασίας για την σύλληψη «μεγαλύτερων ψαριών» που εμπλέκονται στη δολοφονία που σχετίζεται με συμμορίες που έλαβε χώρα στις αρχές του 2022 στο Πουκέτ, το οποίο αστυνομικό κράτος είναι ένα διακρατικό έγκλημα που επηρεάζεται από συμμορίες.

Δείτε τα συνδεδεμένα άρθρα μας νωρίτερα σε αυτήν την ιστορία για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την υπόθεση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.