Δύο άτομα συνελήφθησαν για καταστολή παράνομων διαδικτυακών πωλήσεων όπλων στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε μια καταστολή παράνομων διαδικτυακών πωλήσεων όπλων στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Διερεύνησης του Κυβερνοεγκλήματος είπε στο Phuket Express στις 29 Μαΐου 2023, ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η αστυνομική ομάδα Cyber ​​Guard έλαβε μια πληροφορία ότι πωλούνταν παράνομα όπλα μέσω Facebook. Οι έρευνές τους αποκάλυψαν ότι η τοποθεσία του υπόπτου ήταν στο Kathu, κάτι που οδήγησε σε επιδρομές σε δύο σπίτια.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο πρώτο σπίτι όπου κατέσχεσε δύο τουφέκια, 330 σφαίρες και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή όπλων. Ο κ. Kreangkrai, 31 ετών, από το Kalasin, συνελήφθη. Το επώνυμό του δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι αγόρασε μερικά από τα αντικείμενα από το Lazada και σφαίρες αγόρασε από το Facebook. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραγωγή όπλων και πυρομαχικών χωρίς άδεια και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο δεύτερο σπίτι όπου συνέλαβε έναν άνδρα που ονομαζόταν μόνο ο κ. Prasert, 26 ετών, από το Sisaket. Προσπάθησε να τρέξει όταν είδε την αστυνομία αλλά τελικά παραδόθηκε. Του κατασχέθηκαν τουφέκια, σφαίρες και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή όπλων. Ο Prasert παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πούλησε τα παράνομα όπλα μέσω Facebook. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραγωγή όπλων και πυρομαχικών προς πώληση χωρίς άδεια και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.