Ρώσος τουρίστας πνίγεται στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Patong το Σάββατο (27 Μαΐουth) νωρίς το πρωί.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 7:30 π.μ. σήμερα από μέλη της οικογένειας του θύματος στην παραλία Patong. Έφτασαν γρήγορα στην παραλία και οι διασώστες χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά πριν βρουν τον αλλοδαπό άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα.

Το θύμα ανασύρθηκε στην παραλία και αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Rafaylovich Pavel, 53 ετών, Ρώσος υπήκοος. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σύζυγός του, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι το ζευγάρι πήγε να κολυμπήσει προτού πνιγεί ο σύζυγός της μετά από μπελάδες στο νερό.

Η ρωσική πρεσβεία έχει ήδη ενημερωθεί και η οικογένεια διεκπεραιώνει τις ρυθμίσεις της κηδείας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.