Ο Thapanee Kiatphaibool διορίστηκε νέος διοικητής του TAT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Thapanee Kiatphaibool εγκρίθηκε ως νέος διοικητής της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), από την 1η Σεπτεμβρίου. Η απόφαση ελήφθη από το συμβούλιο του TAT, μετά από εισήγηση της υποεπιτροπής υποψηφιοτήτων, η οποία ξεκίνησε τη διαδικασία πρόσληψης στις 20 Φεβρουαρίου.

Ο Thapanee επιλέχθηκε ομόφωνα από την υποεπιτροπή, με πρόεδρο τον Arrun Boonchai, μόνιμο γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού. Τα κριτήρια επιλογής επικεντρώθηκαν στις ικανότητες στη διοίκηση, στη γνώση της τουριστικής βιομηχανίας και στην εξειδίκευση στο μάρκετινγκ.

Η νέα διοικητής του TAT εξέφρασε την τιμή της που επιλέχθηκε ως νέα κυβερνήτης και διαβεβαίωσε τους τουριστικούς φορείς ότι θα συνεχίσει τις πολιτικές προώθησης του τουρισμού που έθεσε ο προκάτοχός της, Yuthasak Supasorn, για να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση. Μόλις επισημοποιηθεί το ραντεβού της, σχεδιάζει να ανακοινώσει τη στρατηγική της για την ανάπτυξη σχεδίων τουριστικής προβολής σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα.

Η Thapanee εργάζεται στο TAT από το 1999, ενώ ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στις επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει διατελέσει διάφορες θέσεις στον οργανισμό και επί του παρόντος υπηρετεί ως αναπληρώτρια κυβερνήτης για το εγχώριο μάρκετινγκ.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, ο Thapanee διαδραμάτισε βασικό ρόλο στην έναρξη του προγράμματος πιστοποίησης Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA). Αυτό το πρόγραμμα επέτρεψε στα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες να πληρούν συγκεκριμένα πρότυπα υγείας και ασφάλειας και έγινε υποχρεωτική απαίτηση για τα ξενοδοχεία που επιδιώκουν να εγγραφούν ως εγκαταστάσεις καραντίνας σε περιόδους αυστηρών μέτρων ελέγχου του Covid-19.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.