Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα των γενικών εκλογών στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η Εκλογική Επιτροπή της Ταϊλάνδης (EC) δημοσίευσε επίσημα τα αποτελέσματα των γενικών εκλογών για το Πουκέτ την Πέμπτη (25 Μαΐου).

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Κόμμα Move Forward έχει λάβει και τις τρεις έδρες σε τρεις εκλογικές περιφέρειες στο Πουκέτ στις εθνικές εκλογές της Ταϊλάνδης.

Η αρχηγός του κόμματος The Move Forward, Pita Limjaroenrat, 42 ετών, τη Δευτέρα (15 Μαΐουth) κήρυξε νίκη μετά την ανεπίσημη καταμέτρηση των ψήφων για τις γενικές εκλογές της Ταϊλάνδης που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Εκλογική Επιτροπή (EC).

Τώρα για την ενημέρωση: 

Το αποτέλεσμα δείχνει ότι το Κόμμα Move Forward στο Πουκέτ είχε κερδίσει 92,565 ψήφους για τη λίστα του κόμματος και τρεις από τις τρεις έδρες βουλευτών εκλογικής περιφέρειας.

Εν τω μεταξύ, το Κόμμα των Ηνωμένων Εθνών της Ταϊλάνδης με επικεφαλής τον υπηρεσιακό και πρώην πρωθυπουργό Prayut Chan-O-Cha είχε 71,192 ψήφους για τη λίστα του κόμματος.

Συνολικά 235,077 άνθρωποι του Πουκέτ συμμετείχαν στις εκλογές από 313,209 άτομα του Πουκέτ που έχουν δικαίωμα ψήφου που είναι 75.05 τοις εκατό.

Η Ταϊλανδική Εκλογική Επιτροπή (EC) δημοσίευσε επίσημα τα αποτελέσματα των γενικών εκλογών την Πέμπτη (25 Μαΐου).

Αν και οι γενικές εκλογές της Ταϊλάνδης οδήγησαν σε μια ηρωική νίκη για το Κόμμα Move Forward, η προσπάθειά τους να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη αφού ορισμένα μέλη της άνω βουλής (Γερουσία) κατέστησαν σαφές ότι δεν θα ψηφίσουν για την πρωθυπουργία του κόμματος υποψήφιος ως ο 30ός πρωθυπουργός της χώρας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.